Tecno homepage

Solliciteer online

Zoek je voltijds of deeltijds werk? Of wil je als jobstudent bijverdienen? Bij TECNO zijn de volgende jobs op zoek naar geschikte kandidaten:


deeltijdse + voltijdse verkopers (M/V) vliegende ploeg

Bij tijdelijke afwezigheid van de vaste uitbater/uitbaatser run je helemaal alleen de TECNO winkel voor één of meerdere dagen na mekaar. Je staat in voor kassawerk, uitpakken van de leveringen en aanvullen van de rekken, info verlenen aan de klanten over de producten. Bij langere periodes ook voor onderhoud van vloer en winkel en opmaken van de nodige bestellingen. Geregeld week-end werk o.a. zondag voormiddags en mobiel zijn is noodzakelijk !
voltijdse winkeluitbaatsters (M/V)

Je runt volledig zelfstandig een kleine eenpersoons-voedingswinkel. Je staat in voor kassawerk, uitpakken van de leveringen en aanvullen van de rekken, info verlenen aan de klanten over de producten. Ook voor onderhoud van vloer en winkel, en opmaken van de nodige bestellingen.
jobstudenten (M/V)

Je runt volledig zelfstandig een kleine eenpersoons-voedingswinkel. Je staat in voor kassawerk, het uitpakken van de leveringen, aanvullen van de rekken, en het opmaken van de nodige bestellingen. Daarnaast zal je ook info verlenen aan de klanten over de producten. Voor wie zondag
voormiddag in beurtrol wil werken zijn er ook veel mogelijkheden !